Aperitiv

Brânză de capră cu iaurt şi rozmarin

Ingrediente:

  • 150 gr brânză de capra Rupi
  • 1 ceaşcă iaurt de capră
  • 1 felie brânză proaspătă de capră
  • o linguriţă ulei de măsline
  • rozmarin, oregano, boia
  • 1 castravete

Mode de preparare:

Se amestecă brânza Rupi cu iaurtul de capră. Alături se aşează o felie de brânză de proaspătă de capră. Se adaugă, după gust, rozmarin, oregano şi boia. Se adaugă uleiul de măsline extravirgin şi se ornează cu felii de castravete.

apertivi brânză de capră şi bivoliţă cu rozmarin

lapte de capră crud, integral sau degresat
iaurt de capră, iaurt cremos, iaurt de băut, cremos, de băut şi cu fructe
brânză de capră maturată, caş, brânză de fermă
unt şi smântănă, obţinute prin metode naturale şi tradiţionale